Cam Balkon Sistemi Nasıl Olmalıdır?

Cam Balkon Sistemi Nasıl Olmalıdır?

Tüm müşterilerimize her toplantımızda defaatle söylediğimiz üzere: Cam balkon bir kere yaptırılır!

Bu nedenle projelendirilerek montajı yapılmış olan cam balkon sisteminin bazı olmazsa olmaz diyebileceğimiz temel özellikleri bünyaeinde bulundurması gerekmektedir.
Çünkü cam balkon sahibi olduğunuzda daha en başından teslimatına kadar geçen süreç sonrasında harika bir #BalkonKeyfi yapabilmeniz, sevdiklerinizle birlikte güzel hatıralar biriktirebilmeniz için size her mevzimde kullanabileceğiniz fiziksel olarak son derece kaliteli ve bir o kadar da konforlu yaşam alanı sağlamalıdır.

cam balkon

Evlerimizde, ofislerimizde ek bir yaşam alanı oluşturabilen cam balkon sistemleri bir kere yaptırılacak özel bir ürün olduğu için son derece dikkatli ve tedbirli olmamız gerekiyor. Hem yapacağımızı maliyetin mağdur olarak boşa gitmemesi hem de gerçekten kaliteli bir ürüne sahip olmanın vereceği keyifle ve zevkle içerisinde mutlu bir şekilde yaşayabileceğimiz alanlar oluşturmak için cam balkon yaptırırken neler dikkat etmemiz gerektiğiniz bilmeliyiz.

Cam balkonlar dışarıya açık mekanlardır. Yani dışardaki yağmur, çamur, kar, fırtına gibi mevsimsel değişikliklerden oldukça etkilenen alanlardır.
Bu nedenler ile cam balkonun imal edildiği ekipmanlarının kaliteli ve her türlü iklim koşullarının olumsuzluklarına karşı da oldukça dayanıklı olması gerekir.

Dilerseniz artık kısaca maddeler halinde cam balkon sistemlernin fiyatlarını ve imalat aşamalarını etkileyecek hususlar ile olmazsa olmaz özelliklerine bakalım:

Mimariye uyumlu olmalıdır

Talep ettiğiniz cam balkon modeli evinizin ya da iş yerinizin hali hazırda bulunan mevcut mimarisiyle uyum sağlayabilecek üretim seçeneklerine haiz olmalıdır.
Birbirinden güzel ve farklı renk seçenekleri, kombine çalışabilecek yapıları ile tasarım çeşitleri sunabilmelidir..

Yaşam alanınıza değer katmalıdır

Değer katmak derken aslında neyi kastediyoruz? Projelendirilme aşamasında iyi tasarlanmış, imalat öncesi araştırma geliştirme çalışmaları dikkatli ve özenle yapılmış kaliteli bir cam balkon sistemi, hali hazırda bulunan yaşam alanınızı epeyce genişletmeyi başarabilir. Ayrıca kullanım kolaylığı, modern tasarımı ve yüksek kalitesiyle dışarıyı ve yaşam alanınızın içini neredeyse yekpare bir bütün haline getirerek son derece ferah ve geniş bir yaşam alanı oluşturulabilmektedir.

Doğa ve çevre dostu olmalıdır

Malum 2023 Yılında da geçmiş yıllarda olduğu gibi Dünyamızın, ülkemizin geleceği ve bizlerden sonraki gelecek olan nesillerin kaliteli ve sağlıklı birer hayat sürebilmeleri adına bugünden hem maddi hem de manevi yatırımlarımızı yaparak çevremizi de koruyan adımlar atmalıyız.
Biz Windowsan ailesi olarak imalatını yaptığımız tüm ürünlerimizin kaliteli ve doğa dostu olmasına özen gösteriyoruz. Bunun yanı sıra, sıcak soğuk dengesi sağlaması nedeni ile de enerji tasarrufu yapılmasına yardımcı olan cam balkon sistemlerimizde hem sizin kullanım maliyetinize etkisini artırarak hem de doğaya ve çevreye ekstra değer katıyoruz.

Cam Balkon güvenlik sağlamalı

Montajı yapılacak olan cam balkon sisteminin alüminyum profilleri ve diğer yardımcı yan ekipmanları gayet sağlam olmalı, herhangi bir olumsuz duruma karşı hemen kolayca zarar görebilen, çok çabuk bozuluo deforme olabilen ve hasar alabilen türden olmamalıdır. Firmamız üstün kalitede komponentler ile cam balkon sistemlerini yüksek seviye sağlamlıkla proje ve montajını sağlamaktadır.

Enerji tasarrufu sağlamalı

2023 yılındaki enerji krizi de düşünüldüğünde müşterilerimizin cam balkon sistemleri talep ederlerken tavsiyelerimizden en başta geleni kaliteli cam kullanması, bu sayede temperli yapısıyla oluşturulacak yaşam alanlarınızda ısınma ve soğutma konusunda enerji tasarrufu yapmanıza pozitif yönde sağlar.
Bu şekilde imal edilmiş ve montajı gerçekleştirilmiş cam balkon sistemleri hem çevreyi korur hem de enerji faturalarınıza olumlu yönde destek olur.

Ses yalıtımı sağlamalı

Türkiye’de balkon keyfi dediğimizde yılların vermiş olduğu bir kültürüüz ile ilk akla gelen huzurlu bir şekilde dinlenebilmek ve hali hazırda sevdiklerimizle kaliteli vakit geçirebilmektir. Bu nedenle iyi bir cam balkon sistemi dış ortamdan gelen gürültü vb gibi istenmeyen seslerin de yaşam alanına girmesini etkili biçimde engelleyerek ses yalıtımı da içermesi müşterilerimizin huzurlu ve keyifli zamanlar geçirmesine uygun biçimde yardımcı olmalıdır.

Elbette bu avantajlı özelliklerin yanı sıra iyi bir cam balkon tabii ki de hava, toz ve su geçirmemelidir.

Windowsan Cam Balkon sistemleri üretim merkezimizde mimarlarımızın projelendirdiği ve uzman personellerimizin Ar-Ge çalışmalarıyla ve dikkatli ve özenli özel tasarımlarıyla tüm markalardan farklı biçimde ayrışmakta ve mevcut yaşam alanlarınıza ekstra değer katmaktadır.

Cam balkon yaptırmadan önce bizi arayarak uzmanlarımızdan destek alabilirsiniz.