2023 YILI KIŞ BAHÇESİ FİYATLARI NE KADAR ?

2023 YILI CAM KAPALI AÇILIR ÇATI KIŞ BAHÇESİ FİYATLARI NE KADAR ?

2023 yılında da kış bahçesi fiyatları yaptırmak isteyenler için merak edilen sistemler den. Kış bahçelerinde tercih edilen Cam çatı ile birlikte açılır pergola bioklimatik sistemler de fiyatları son dönemde araştırılan özel kapama modellerinden oldu. Yurtdışı maliyetleri artıran kur nedeniyle yükselen maliyetler malum fiyatlara da yansıyor Alüminyum ve Plastik ham madde fiyatlarının son dönemde hızlı yükselmesi kış bahçesi nin m2 fiyatlarının da paralel biçimde yükselmesine neden olmaktadır.

  • 2023 CAM ÇATI KIŞ BAHÇESİ M2 FİYATLARI   : 7.500- 25.500 TL arası
  • 2023 AÇILIR KAPANIR PERGOLA TENTE FİYATLARI : 5000-9.000 TL arası
  • 2023 BİOKLİMATİK KIŞ BAHÇESİ FİYATLARI : 9500-25.000 TL arası

NOT: Fiyatlardaki kur ve enflasyon güncellemeleri nedeni ile bizlere ulaşıp güncel fiyat almadan karar vermeyiniz. Fiyatlar sizlere fikir vermek açısından bildirilmektedir, firmamız fiyat güncelleme hakkını saklı tutmaktadır.

KIŞ BAHÇESİ YIL SONU KAMPANYAMIZI KAÇIRMAYIN….

Yukardaki kış bahçesi fiyatları yaklaşık olup yapılacak yerin m2 ölçülerine göre çevresine talep edilen kapama tip ve modellerine göre farklılık göstermektedir.
Bu sistem yapılacak mekanın m2 alınına teras mı mutfak önümü salon çıkışına göre değişmektedir.

Yaz ve kış aylarında kullanılan sistem m2 hesaplaması genişlik uzunluk ölçüsüne göre verilmektedir. Kış bahçe yaptırmak isteyenlerin en çok merak ettiği konuların başında maliyet gelmektedir.

Ucuz maliyetli kış bahçesi yaptırma arzusunda olan müşteriler bu konuda büyük kararsızlık yaşamaktadır.

2022 yılında da kış bahçesi sistemleri büyük rağbet görüyor Açılır kapalı cam polikarbon Pleksi glas ve kenet çatı sistemleri fiyatları değişkenlik gösteriyor. Kış ve yaz bahçesi yaptıranlar artık kış ayınında gelmesiyle birlikte sıcak yuvalarında cam altında çaylarını yudumlamaya başladı.

Demonte olarak istenilen montajsız modellerin fiyatları sistemlere göre verilmektedir.

Kış bahçesi her mevsim ve yıl boyunca yaşanacak keyifli alanlar oluşturmaktadır.
Balkonların oldukça işlevsel olmasını oluşturan ve sağlayan kış bahçesi, alanı kafi olan dairelere bir nevi ek bir oda daha kazandırır, hali hazırdaki emlak değerini yükseltir.
Kış aylarında kullanamadığınız bahçe, balkon, teras ya da verandanızı çatı ve pencere sistemleriyle kapatarak bir kış bahçesi yapabilirsiniz.
Bu alanda çokça örnekler bulunmakta, her boyda balkona ideal bir kış bahçesi imalat ve montajı yapılabilmektedir.

Günümüzde ısı yalıtımlı olarak tasarlanan çatı ve pencere sistemleri, bu alanları rahatlıkla kışın da değerlendirilmeyi mümkün hale getiriyor.

Kış Bahçesi Kullanım Alanları

Kış bahçesi tasarımları oldukça cezbedici görünüme sahipler. Başlangıçta klasik bir çardak gibi görünse de aslında tasarım ve dekorasyon anlamında çok daha gelişmiş özelliklerden oluşurlar. Alüminyum ve Pvc Hbşb Sürme Woswagen sürme sistemli kış bahçesi ile daha açık alanlar odanızda daha kullanışlı mekanlar yaptırabilirsiniz
Tasarım yönünden kişilere zengin bir seçki sunan kış bahçesi; sade, modern, klasik, rüstik, minimal gibi farklı tarzlara hitap eder. Şekil olarak kare, yuvarlak, sekizgen, dikdörtgen tasarımlar öne çıksa da tüm dünyada çok fazla tasarım seçeneği öne çıkmakta, istenilen görüntü elde edilebilmektedir. Kış bahçesinin iç mimarisi ise çok daha önemlidir. Çünkü bahçeyi yaşanılabilir kılan dekorasyonudur. Dekorasyonda kış bahçesine özel mobilyalar, bitkiler, teknolojik sistemler ve aydınlatmalar kullanılır, kullanışlı bir alan oluşturulur.