Otomatik Açılır Kapanır Tente

Otomatik Açılır Kapanır Tente

Otomatik Motorlu açılır kapanır tentelerin günümüzde geniş bir biçimde ilgi görmesinin en temel nedeni, tente sistemlerinin gelişmesi ve uzun yıllar boyunca randımanlı olacak biçimde tasarlanması ve aynı hızda mevsimlere karşı dayanıklılık ile deforme olmaksızın kullanılabilir olmasından kaynaklanmaktadır. Mekanların az metrekareli alanlarının kapatılmasını kolaylaştırdıkları gibi, güneş ışınlarına maruz kalan üst tavanın komple hepsinin de direkt olarak motorlu tente sistemi ile açılır kapanır pergola haline oluşturulması mümkün olmaktadır.  Bilhassa kamuya açık alanları bulunan işletmeler açılma ve kapanma sürecini kolaylıkla yönetebilmek amacıyla Windowsan ın ürettiği özel pergola sistemlerinden motorlu tentelere ilgi göstermektedir.


Otomatik Motorlu Tente Kurulum Ücretleri

Otomatik motorlu tentelerin kumandası ile açılır kapanır özellikte olması projelendirme aşaması ile başlar ve mekanın kaç metrekare kısmının kapatılacağı ile parametredir. Sonrasında tente için tercih edilecek genel ürün malzemelerinin planlanması yapılmalıdır. Otomatik Tentenin kumaş kısmında tercih edilecek olan malzemenin hangi renk veya birden fazla renklerde seçilmesi, motor seçenekleri ile aydınlatma seçeneklerinin netleştirilmesi gerekmektedir. Bu aşamada olası herhangi bir problemle karşılaşılmaması için uzman mimarlarımız sizlere her konuda destek vermektedir. Bilhassa  otomatik tente kurulum işlemlerinin oldukça kısa süre içerisinde tamamlanabilmesi amacıyla, metrekare bazında fiyatın başlangıçta opsiyonları ile birlikte net biçimde çıkartılması gerekmektedir.

Otomatik Tente tasarımı ve projelendirmesinde açılıp kapanma olayında motorlu olan modellerde farklı,  pergola sistemler veya elle kumandalı manuel sistemler için olan modellerde daha değişken fiyatlar meydana çıkmaktadır.
Hareketli modellerin dışında sabit olacak biçimde imal edilen, açılma ve kapanma özelliği istenmemiş olan, ekseriyetle pencerelerin üzerinde oval tasarıma sahip olan tente modelleri ise genelde dekorasyon amaçlı tercih edilmektedir. Otomatik motorlu tenteler ise hem güneşten koruyan bir gölgelendirme sistemi olarak tercih edilir hem de istenildiği zaman açılır kapanır tavan özelliğine haizdir. Talep edilmesi durumunda extra olarak tentenin üzerinde ses sistemlerinin ve/veya zemin kurulumu yapılması yada direkt olarak yük yerleştirilmesi mümkün değildir. Otomatik tente fiyatları, proje başında tüm malzeme tercihi sonrası metrekare başına fiyat oluşturulduktan sonra değerlendirmek mümkündür.

Otomatik Motorlu Tente Bakım Onarımı

Otomatik motorlu tentenin yazlık ve kışlık olarak bakım hizmetlerinin, Windowsan olarak bizlerle iletişime geçmesi durumunda her zaman için uzman ekiplerimizden alınması mümkün oluyor. Tentelerimizin sıklıkla bakım gerektirmediği gibi, bilinçli ve verimli kullanım sayesinde dikkat edilmesi gereken durumların başında, mekanik sistemde yer alan yağının düzenli olarak kontrolü ve diğer parçalarının incelenme süreci bulunmaktadır.

Günümüzde sıklıkla tercih edilen mekanların arasında ofislerde, kafelerde, fabrikalarda ve daha bir çok farklı türde yer alan geniş cephesi bulunan iş yerlerinde, hem kullanışlı hem de kaliteli otomatik tentelerden her mevsimde faydalanılması mümkün olacaktır. İş yerleri gibi mekanlarda kullanım pratikliği nedeni ile otomatik motorlu tente oldukça yoğun bir biçimde ilgi görmektedir. Otomatik tente bakımları için özel olarak hizmet alınmasının önemli olduğu mekanların başında kafeler yer almaktadır. Tenteler ilgili mekanlarda hava durumuna bağlı olacak şekilde hızlı biçimde açılabilmesi sayesinde direkt olarak nargile ve sigara gibi müşterilerinin tercih ettiği dumanlı ürünlerin kullanılabilir olmasını sağlayan açık bir alan haline getirilmesi mümkündür.